AUDUBON BIRD CALL

Enkele reacties van AUDUBON BIRD CALL-gebruikers:

  • “Ben sinds ongeveer 1 jaar in het bezit van de AUDUBON BIRD CALL en heb er onwijs veel plezier mee gehad. IK heb echt de indruk dat ik contact met vogels heb. Elke keer, in mijn tuin of als ik aan het wandelen ben, probeer ik het uit en ja hoor… doodse stilte en dan op eens hoor je de vogels. Geweldig en ik geniet ervan.” 
  • “Ik was altijd gefocust op vogels, hun geluiden vooral. Nu ik wat doof word moet ik m’n oogjes meer gaan gebruiken. Ik heb ontdekt dat boommarters ook op de AUDUBON BIRD CALL reageren en voorzichtig tevoorschijn komen. Dat is nu een nieuwe uitdaging voor mij!”
  • “Zoals op de verpakking te lezen valt: -communicatie is mogelijk- zocht en kreeg ik contact met een zanglijster!”
  • “In het jaar 2010 ben ik 72. Als ik dan nog zo vrolijk de blauwborst loop te piepen met ‘uw’ birdcall als nu, dan ben ik dik tevreden.”
  • “Mijn kinderen hebben zo’n jachtig bestaan, ik geef ze de AUDUBON BIRD CALL, misschien maken ze dan tijd om eens rustig naar vogeltjes te kijken.
  • “Een kat kwam aangeslopen, loerend op de vele vogels in m’n tuin. Met de birdcall maakte ik een alarmgeluid en had voor mijn gevoel een goede daad verricht.”
  • “Er kwamen echt vogeltjes in de struiken, nu hebben we een vogelboekje gekocht omdat we meer over vogels te weten te komen”
  • “In Australië is het een ‘hipe’ om hem om een birdcall met een leertje om je nek te hangen.”
  • “Wij hebben zo veel plezier met de birdcall. Hierbij sturen wij een foto van onze zoon.”

handen_thumb jongen_thumb 

De AUDUBON BIRD CALL wordt geïmporteerd uit de U.S.A., waar hij reeds 57 jaar wordt verkocht. Het predikaat AUDUBON verwijst naar de AUDUBON SOCIETY, een vooraanstaande organisatie op het gebied van natuurstudie en natuurbescherming, en staat borg voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Elke AUDUBON BIRD CALL wordt met de hand vervaardigd. Een capsule harspoeder wordt bijgeleverd om het geluid gedurende vele jaren optimaal te houden.

Gebruikt als sleutelhanger (lengte is 6 cm) heeft de eigenaar de AUDUBON BIRD CALL altijd bij de hand om op elk gewenst moment intens te genieten van de natuur.

Verantwoord gebruik voorkomt verstoring en onrust in de vogelwereld.

 

css.php